F Çalışırken Başarılı Olmanın Kesin Yol Ve Yöntemleri - Hey, Buradayım

POPULER

sPONSOR vE rEKLAM

28 Eylül 2018 Cuma

Çalışırken Başarılı Olmanın Kesin Yol Ve Yöntemleri

1
Erken kalkmak

Gün içinde çalışırken yoğunluktan bunalıp motivasyonumuzu kaybetmemiz mümkün. Bu yüzden zihnimizin daha boş olduğu sabah saatlerine ihtiyacımız var. Erken saatlerde kalkarak yapacağınız şeylere daha kolay odaklanabilirsiniz. Kendinizi verimli bir güne hazırlamak için bu çok önemli. Sadece kariyer hedefleri için değil, kişisel tüm hedefleriniz için erken kalkmalısınız.


İşinizde başarılı olmak için sahip olmanız gereken 8 özellik
2
Hedef koymak

Başarılı olmak isteyen herkesin hedefleri olması gerekir. Sadece uzun vadeli değil, günlük hedefler de belirlemelisiniz. Kısa vadeli hedeflerinizi, gerçek hedefinize ulaşmak için kilometre taşları olarak görebilirsiniz. Sabah erken kalkmanız gerektiğinden bahsetmiştik, hedeflerinizi de sabah zihniniz boşken belirlemelisiniz.


3
Dağınıklığa son vermek

Dağınıklık dikkatinizi dağıtır. Sadece masanızın üstünün düzenli olması gibi fiziksel dağınıklıktan bahsetmiyoruz, dijital dağınıklığa da son vermelisiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları düzenli tutmaya çalışın, e-posta kutunuzu da... E-postaları biriktirmeden gün içinde düzenlemenin faydasını göreceksiniz.

2019 YILI MİLYONERLERİN YILI ! SENDE MİLYONER                  OL  SENDE KAZAN KESİN KAZANÇ SİSTEMİ !



4
Zamanı planlamak

Kariyeriniz için yapmanız gereken en önemli şey zamanınızı planlayabilmek. Zamanı nasıl kullandığınız sizin hakkınızda çok şey anlatır. Saatlerce internette geziniyor olmanız ya da televizyonun karşısında en sevdiğiniz dizinin bir sezonunu hiç kalkmadan izlemeniz belki de iyiye işaret değildir.

Zaman hepimizin aynı miktarda sahip olduğu bir şey ve parayla daha fazlasını satın almak mümkün olmuyor. Sahip olduğunuz zamanı en verimli şekilde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz.


5
Sosyalleşmek

Sosyalleşmeyi günlük rutininize dahil edin. Yeni insanlarla tanışın, sohbet edin. Neler yaptıklarını öğrenin, kendinizden bahsedin. Bunu bir iş olarak görmeyin, samimiyetle yapın. İnsanlardan bir şey beklemenize gerek yok. Çevrenizi genişletmeniz çok önemli.


6
Pozitif olmak

İş yerinde pozitif olmak başarı için çok önemli. İşler iyi gitmiyorsa etrafımızın negatif düşüncelerle çevrilmesi çok kolay ama bu size daha çok negatif düşünce getirmekten başka bir işe yaramaz. Mümkün olduğunca olaylara iyimser yaklaşın, güleryüzlü olun.

2019 YILI MİLYONERLERİN YILI ! SENDE MİLYONER                  OL  SENDE KAZAN KESİN KAZANÇ SİSTEMİ !



7
Başkalarına saygı duymak

Uzun süreli bir başarının peşindeyseniz başkalarına saygı duymalısınız. Kimseye kötü davranmayın ve arkalarından konuşmayın. İnsanlara yetersiz olduklarını ya da bir şeyleri başaramadıklarını hissettirmeyin. İş arkadaşlarınıza saygı duymazsanız, siz de saygı görmezsiniz.


8
Kendini geliştirmek

Öğrenmeye hep devam ediyoruz. Kendinizi geliştirmekten hiç vazgeçmeyin. Bunu sadece kariyerinize yardımcı olacak eğitimler olarak düşünmeyin. Küçüklükten beri yapmak istediğiniz bir hobi varsa ona başlayın. Dans kursuna gidebilir ya da yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeyler mutlaka vardır. Onları keşfedin ve her gün sadece 20 dakika bile ayırsanız öğrenmeye devam edin.

2019 YILI MİLYONERLERİN YILI ! SENDE MİLYONER                  OL  SENDE KAZAN KESİN KAZANÇ SİSTEMİ !



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder