F Geleceği En Parlak Meslek Grupları - Hey, Buradayım

POPULER

sPONSOR vE rEKLAM

24 Eylül 2018 Pazartesi

Geleceği En Parlak Meslek Grupları


Gençlerin meslek seçiminde göz önüne aldıkları ilk kriter ne kadar ücret alınacağı ve iş bulma olasılığının ne kadar yüksek olduğudur. Şu an yeni yeni dikkat çeken ve gelecekte çok yaygın olacağı düşünülen birçok yeni meslek alanı bulunmaktadır. Bu sebeple hangi iş koluna yöneleceğini bilmeyen gençler bu yeni iş kollarına da bir göz atmalı ve üniversite tercihleri bu doğrultuda yapılmalıdır. Mezun olduktan sonra bakılacak iş ilanları ne kadar fazlaysa iş bulma olasılığı da o kadar yüksek olacaktır.

1-Gıda ve beslenme mühendisliği
Üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olunarak sahip olunan bu meslek geleceğin en parlak meslek dallarından bir tanesidir. Şu anda da çok sayıda gıda mühendisliği açığı bulunmaktadır. Gıdaların üretilmesi, saklanması ve hazırlanması doğrultusunda hizmet veren gıda mühendisleri maaş anlamında da avantajlı olan çalışanlardandır. Gelecekte popüler olacak ve iş bulma probleminin yaşanmayacağı bir meslek dalı arayanların gıda ve beslenme mühendisliğine yönelmeleri tavsiye edilmektedir.
2- Hemşirelik
Hemşire sayısının gerekende az olduğu ülkemizde yeni hemşireler olan ihtiyaç son derece büyüktür. Sağlık sektöründe çalışan birçok kişi gibi iyi maaşlar alan hemşireler işsiz kalmayacak ve özel hastanelerde dahil birçok sağlık kuruluşunda kolayca iş bulabilecektir.
3-Sosyal medya uzmanlığı
Sosyal medya son dönemlerde çok daha fazla öne çıkan bir teknoloji getirisidir. Herkesin bir sosyal medya sitesine üye olduğu düşünüldüğünde bu alanda hizmet vermek çok popüler bir hal almıştır. Sosyal medya uzmanlığı adı altında hizmet veren çalışanlar firmaların ya da markaların sosyal medya adreslerini yönetmek ile görevlidir. Bu yeni meslek dalı geleceğin en popüler mesleklerinden biri halini alacaktır.
4- Avukatlık
Avukatlık her daim popüler olan mesleklerden bir tanesidir. İş bulma ihtimalinin en yüksek olduğu bu meslek dalına dahil olabilmek için ilgili üniversitelerin 4 yıllık hukuk bölümünden mezun olunması yeterli olacaktır. Avukatlık şu anda da çok popüler olan bir meslektir. İleride de öyle olacağı ve işsiz kalma ihtimalinin son derece düşük olduğu bilinen gerçeklerdendir.
5- Veterinerlik
Veterinerlik hayvanların bakımının yapılması ve tedavilerinin gerçekleştirilmesi amacı ile yapılan bir meslektir. Hayvan doktoru olarak adlandırılan veterinerler hayvan sahibi olan insanlar için büyük önem taşımaktadır. Fakat hemşirelik mesleğinde olduğu gibi veterinerlikte de açık bulunmaktadır. Bu sayede bu alanda eğitim alındığında işsiz kalma ihtimali olmayacaktır.
6-Turizm işletmeciliği
Turizm alanında çalışmanın her dönem daha popüler bir hal aldığı bilinmektedir. Bu mesleğe dahil olunduğunda da işsiz kalınmayacağı bilinen gerçekler arasındadır.
7- Web gazeteciliği
Dijital çağın içerisinde olduğumuz şu günlerde sosyal medya uzmanlığı ya da web gazeteciliği gibi meslekler daha da ön plana çıkmaktadır. Bu mesleğin amacı internette her gün okuduğumuz dijital gazetelerin düzenlenmesinin sağlanmasıdır. geleceğin parlak mesleklerinden olan bu alanda da işsiz kalma ihtimali yoktur. Bunun sebebi ülke çapında bu mesleği icraa eden kişi sayısının çok az olmasıdır.

Tüm Müzik, Eglence, Bilgi Ve Ticaret, Film kesitlerinin ve Videolarının Bulunduğu Tek Büyük Web Sitesi...
Yayınlanma Tarihi : 25.09.2018

© Google'da Boş Boş Gezinenlerin Yeri ®
∆ Sabrımızın Ayarıyla Oynuyorlar Sabri Abi 😤
π Özgür Abi Takip Etsene Be ☠️
¥ Günde {} Öğün Video 😎

@ Contact me here: korsanmedya360@mail.com
© Copyright by KorsanMedya HD
Thanks for watching !
[ Sponsorluk Ve Görüşleriniz İçin Ulaşabilirsiniz ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder