F Girişim Sermayesi Yatırım Fonundan Yararlanma - Hey, Buradayım

POPULER

sPONSOR vE rEKLAM

29 Eylül 2018 Cumartesi

Girişim Sermayesi Yatırım Fonundan Yararlanma


Artık çoğu insan kendi işini yapmak, bir girişimcilik hikayesi oluşturmak istiyor. Devlet de son zamanlarda bu girişim fonlarını destekliyor. 

Türkiye gelişen bir ülke. Gelişen bir ülkede de girişimcilik oldukça destekleniyor. Ekonominin daha hızlı büyümesi için birçok projeye destek veriliyor. Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirleri destekleniyor. Bunun için kurulan fonlar da bulunuyor. 

TÜBİTAK Destekliyor

TÜBİTAK'ın teknolojik girişimleri desteklemek için başlattığı 1541 fon projesi bulunuyor. Fonu oluşturmak için üniversiteler bir araya geliyor ve yatırım yapıyorlar. TÜBİTAK'ta yatırım miktarını fona devrediyor ve yatırımcılar bu fona dahil oluyor. AR-GE çalışmalarının hızlanması için yapılan bu fon girişimcilik hikayesine katkı sağlıyor. 

Borsa İstanbul'dan Önemli Adım

Borsa İstanbul'un ana yatırımcısı olduğu BIST Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, büyüme potansiyeli olan, ihracat, teknoloji ve yenilik odaklı KOBİ'lere, erken aşama girişimlere ve finteklere doğrudan sermaye yatırımı yapmak üzere destek sağlıyor. Geniş bir yelpazede yatırım yapmayı amaçlayan BİST Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, yapay zekadan gıda ve tarım teknolojilerine kadar destek sağlıyor.

Şirketinizin Potansiyeliniz Büyükse...

Fon büyüme potansiyeli olan şirketlere veriliyor. Yeni pazarlara girme, potansiyeli büyük olan şirketler hedefleniyor.  Devlet destekli Girişim Sermayesi Yatırım fonu kurulduktan sonra 13 adet portföy yönetim şirketi SPK'dan belge aldı. Bu şirketler yatırımınıza ortak oluyor ve sizi destekliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder