F İnternetten Para Kazanmanın En Kolay 10 Yolu 2019 - Hey, Buradayım

POPULER

sPONSOR vE rEKLAM

23 Eylül 2018 Pazar

İnternetten Para Kazanmanın En Kolay 10 Yolu 2019

1-Hemen altta listelediğim 10 internet üzerinden para kazanma yöntemi de gerçekten para kazanabileceğiniz en sağlıklı ve en garanti yöntemlerden oluşacak.
2-Ve bu yazı bugüne kadar okuduğunuz en karlı yazı olacak !

1- Blog Yazarak:Mesela blog açıp, tek bir makale yazarak aylık 100 lira kazanmak başlıklı yazıda uygulamalı olarak bunu nasıl yapıtğımı anlattım.
Hem de 0’dan ben ne yaptıysam, adım adım hiç bir noktayı atlamadan anlatım ki sizler de benim anlattığım yöntemi uygulayarak tek bir yazı ile  pasif olarak ( yani sadece 2 hafta harcayıp, yazıp bırakarak ) aylık 100 lira ve üzeri, 5 yıllık ise 5 bin ila 7500 lira ve üzeri rakamlar kazabilin.
Blog yazarak para kazanmanın bir çok yolu ve yöntemi mevcut. Bu yötenlerin neler olduğunu blog yazarak para kazanma başlıklı yazımda anlattım. Ayrıca yazımın içinde ayda blogundan 10 bin lira kazanan insanların kazançlarının ekran görüntüleri de mevcut.
Evet!
Blog yazarak internetten ayda 10.000 lira kazanan da var, 50.000 lira da. Hem de Türkiye’de. Nerden mi biliyorum ? Blogum vasıtası ile tüm bu insanlar ile tanışma ve arkadaşlık kurma fırsatım oldu çünkü.
Yazdığınız konu ne ile alakalı olursa olsun kaliteli iş yaptığınız sürece blog yazarak internetten para kazanmak kesinlikle garanti diyebilirim. Mesela şurada sadece gezi bloglarının nasıl ve ne kadar para kazandıklarından bahsedilmiş.
Yani bunun daha üzerine yazılabilecek yüzlerce farklı konusu ve kategorisi var. Eğer siz de internetten para kazanma adına blog açmak isterseniz, blog nasıl açılır başlıklı yazımı takip ederek ilk adımı atabilirsiniz. Ben her detayı anlattım zaten.
Bu arada gözünüz de korkmasın. Çünkü blog açmak öyle düşündüğünüz gibi hiç bir teknik bir bilgi ya da kodlama bilgisi gerektirmez. Aynı bir word, excel programı kullanır gibi blogunuzu yönetebiliyorsunuz. Günümüz teknolojisinde artık bir blog açmak düşündüğünüzden çok daha kolay.
Eğer yazacak konu bulamadım, aklımda bir fikir yok diyorsanız da blog fikirleri başlıklı yazıma bakabilirsiniz. Feyz almanız açısından da önemlidir...
2- Youtube:Son yılların en revaçta internetten para kazanma yöntemleri arasında yer alan Yotube, yine gerçek anlamda ciddi gelirler elde edebileceğiniz bir mecra.
Ruhi Çenet Videoları isimli youtube kanalı bir videosunda youtube üzerinden bugüne kadar (2013 yılıdan 2018 yılında kadar) toplamda 500 bin liranın üzerinde bir geliri sadece adsense reklamları üzerinden elde ettiğini açıklamıştı.
Tabi bu rakam buzdağının sadece görünen yüzü. Normalde youtube adsense reklam gelirleri asıl gelirin %20’sine bile tekabül etmez. Asıl para kazandıran nokta ise, markalar ile yapılan işbirliği ile videolarda bu markaların viral reklamlarının yapılmasındadır.
Mesela ne gibi viral çalışmalar ? Örnek verebilir misin ?
Yine aynı youtube kanalı üzerinden size örnek vermek amaçlı benim bulduğum viral reklam çalışmaları şu şekilde;
1- Mesela, Hong Kong’da 48 saat başlıklı şu videonun 4.11 dakikasından başlayarak, “tepede malesef kameramın sarjı bitti. Neyse ki LG G5’in değiştirilebilir sarj bataryası yanımdaydı” denilerek ve görsel bir şekilde sarj bataryası değişimi de gösterilerek büyük olasılıkla LG G5’in viral reklamı yapılmış.
2- Diğer bir muhtemel reklam çalışması ise şu videoda. Videonun başlangıcından 7. saniyeye kadar, bölük filminin reklamı yapılmış. Aynı videonun 3.54. dakikasından başlayarak ise, filmin vizyon tarihi, konusu gibi detayları anlatan, film ile ilgili bir reklam daha işlenmiş.
3- Şu zihin yaşınızı 2’ye katlayacak 3 fikir başlıklı videonun 3.39 dakikasında ise muhtemelen bundle reklamı yapılmış.
4- Şu videoda ise, vidonun sonunda, 4.35 dakikadan itibaren kanalın sahibinin de juri olarak yer aldığı max youtube star’ın muhtemel reklamı yapılmış.
5- Yine şu soru cevap temalı videoda ise, kanal sahibi takipçilerinin sıkça sorduğu soruları  yanıtlarken yaptığı ürün yerleştirmeleri ile muhtemelen McDonald’s reklamını yapmış.
Bunlar benim sadece kısa bir araştırmada bulduğum muhtemel reklam örnekleri. Siz de bu ve bunun gibi ünlü youtube kanllarında benim verdiğim örneklere benzer binlerce reklam örneği bulabilirsiniz.
Peki viral reklamlardan bu tür büyük kanallar ne kadar para kazanıyor ?
Altta ekran görüntüsü olarak paylaştığım mailleşmede ( ismini açıklamam doğru olmaz ) 2 milyon+ abonesi olan bir oyun kanalından aldığım fiyat mevcut.  90 – 120 saniye oyun tanıtımı için bu kanalın istediği fiyat 15 bin lira + KDV şeklinde oldu.
internetten para kazanma - internetten para kazanma yolları - youtube
Youtube ile İnternetten Para Kazanmak
Yine 500k abonesi olan bir oyun kanalından oyun tanıtımı için aldığım fiyat teklifi 4000 lira + KDV şeklinde oldu. Altta ekran görüntüsü de mevcut.
İnternetten Nasıl Para Kazanılır - İnternetten Para Kazanmak İstiyorum
İnternetten Para Kazanmak ( Youtube )
Yani bu iki mailden şu sonucu çıkartabiliriz; internetten para kazanmak için youtube’da 500 bin takipçiniz olduğu zaman ( bu en azından oyun kanalları için böyle ) tanıtımını yaptığınız herhangi bir oyun için 4 bin lira gibi bir rakam kazanabiliyorsunuz.
Eğer siz de tüm bu internetten para kazanma yöntemleri arasından youtube’u seçer ve bu yolda ilerlemek isterseniz, yukarıda örneğini de verdiğim Türkiye’nin en büyük youtube kanallarından birinin sahibi olan Ruhi Çenet’in youtube ile internetten para kazanma video derslerini izlemenizi mutlaka tavsiye ederim. Bu rehberde her şey anlatılmış.
3- Web Sitesi Yaparak: Şirketler, işletmeler veya şahıslar için web sitesi kurarak internetten para kazanmak mümkün. Web sitesi yapmak için yazılımcı olmanız da gerekmiyor. Hatta bu işler artık o kadar gelişti ki artık her şeyi tıklamalar ile yapabiliyorsunuz. Herhangi bir teknik bilgi ya da kodlama bilgisi de gerekmiyor yani.
Mesela, internet sitesi nasıl kurulur yazımı bir inceleyin. Bu yazımda aklınıza gelebilecek her türlü site yapısının ( e-ticaret, şirket, blog, haber, forum, ilan, emlak, kuaför, fotoğrafçılık vs. gibi ) nasıl kurulacağını anlattım. Hepsi aynı temeller üzerine oturuyor zaten.
Yani, üstte bahsettiğim yazımı takip ederek bir web sitesinin nasıl kurulduğunu öğrenebilir ve başta arkadaşlarınıza, çevrenize, tanıdıklarınıza site kurulumu yaparak sonrasın da ise işinizi daha da geliştirerek ve pazarlayarak bir çok kişi veya firmaya web sitesi kurarak internetten para kazanabilirsiniz.
İnternet üzerinden para kazanma konusunda bu yöntemi uygulayan yüzlerce kişiyi ( blogum vasıtası ile ) tanıyorum ve çok ciddi paralar kazandıklarını biliyorum.
4- Instagram:Instagram, internetten nasıl para kazanılır sorusuna verilebilecek en geçerli cevapalardan bir tanesi.
Instagram’da influencer, yani takipçi kitlesi üzerinde etkileme ve yönlendirme gücüne sahip hesapların internetten para kazanmaması İM-KAN-SIZ! 
Bakın, ben satış yapmaktan bahsetmiyorum. Bir çok yerde internetten para kazanama yolları arasında instagram’dan satış yaparak tavsiyesi verilir ancak  benim bahsettiğim bambaşka bir yöntem. Tabi ki instagram üzerinden satış yaparak para kazanmak da bir yöntem.
Ancak!
Asıl parayı influencer olarak paylaşım yapan hesaplar kazanıyor. Türkiye’de paylaşım başına 3500 lira kazanan da var, 10 bin lira ve üzeri rakamlar kazanan da.  Instagram’dan nasıl para kazanılır başlıklı yazımda bu influencer hesapların bu paraları nasıl, hangi yöntemle, nereden ve hangi miktarlarda kazandıklarını detaylı bir şekilde anlattım.
5- Domain Alım – Satım:Domain, yani alan adı web site isimleridir, yani google.com gibi. Tabi domain adresi satın almanında bir ücreti vardır. Bu ücret ise yaklaşık olarak yıllık 30 – 35 TL civarındadır.
Bu milyar dolarlık bir piyasadır. Pek çok domain binlerce hatta yüzbinlerce doların üzerinde satılmıştır. Domain alıp – satmak için herhangi bir teknik bilgiye ihtiyacınız yok.
Domain’inlerin fiziki veya dijital bir üründen farkı yoktur. Bir domain’i satın aldığınız zaman dünya çapında adınıza tescillenir ve o ismi siz satmadıkça, sizden başka kimse kullanamaz.
Peki alan adını (domain) nereden alabiliriz ve nasıl satabiliriz ?
Alım için: en ucuz domain firmaları ve domain nasıl alınır başlıklı yazılarıma bakın. Yazılarda yer alan indirim linki ile yıllık 5 liraya dünyanın en büyük domain firmasından .com uzantılı istediğiniz bir alan adını alabilirsiniz.
Satım için: Aldığınız domainleri satmanın bir çok yöntemi ve pazarı mevcut;
# Sedo isimli domain alım satım marketinde aldığınız domainleri satışa sunabilirsiniz.
# Godaddy Auctions (ücretlidir) üzerinden alan adlarınızı açık arttırma usülü satabilirsiniz.  ( Bu oldukça popüler bi yöntemdir )
# Eğer alan adınızı sadece Türkiye pazarında satmak isterseniz de Alanadlari.comNatro Alan Adı Pazarı üzerinden veya wmaracı – r10 gibi webmaster forumları üzerinden de satışa çıkartabilirsiniz.
# Türkiye’nin en iyi hosting firmaları başlıklı yazımda bulunan hosting firmalarından birinden sınırsız alan adı barındırabileceğiniz bir paylaşımlı hosting paketi alabilir. ( yıllık max. 200 TL ödersiniz ) ve aldığınız tüm alan adlarını bu hosting paketinde barındırıp, tüm alan adlarınız için tek sayfadan oluşan bir ilan sayfası oluşturur ( bu alan adı satılıktır şeklinde ) ve yayımlarsınız.
# Ya da hiç bir şey yapmasanız bile alan adı alırken verdiğiniz iletişim bilgilerini ( telefon, mail adresi ) doğru verirseniz, herhangi birisi aldığınız alan adının kime ait olduğunu sorguladığında verdiğiniz iletişim bilgilerine ulaşacak ve eğer alan adınızı satın almak istiyorsa da bu yol ile size ulaşacaktır.
6- Niş Bir Blog Açarak:Daha önce blog yazarak internetten para kazanma adına uygulamalı örnek oluşturmak için eniyiyabancidiziler.net isimli bir blog açtım.
Bu blogda tek bir yazı yayımladım ve google’da hedeflediğim aratma terimlerine üst sıralara çıktım. ( şu an mesela “en iyi yabancı diziler” kelimeler bütününde aratma yaptığınızda google’da 3. sırada olduğunu göreceksinizdir. )
Şuan da bu blogum günde 1200 – 1500 kişi aralığında ziyaretçi alıyor, yani okunuyor ve bu blogum şuan ayda 100 – 300 TL arası para kazanıyor.
Ve ben blog açıp, tek bir makale yazarak ayda 100 lira kazanmak başlıklı yazımda bu blogu nasıl kurduğumu, yazıyı nasıl yazdığımı, google’da üst sıralara nasıl çıktığımı ve nasıl para kazandığımı 0’dan başlayarak ben ne yaptıysam, birebir aynılarını, Tek tek ! Adım Adım ! Hiç bir noktayı atlamadan, noktasına, virgülüne kadar göstererek anlattım.
Yani bu yazımı takip ederek siz de 0 bilgi ile başlayıp, tek tek tüm adımları takip ederek bu blogum gibi niş bir blog kurarak internet üzerinden para kazanma düşüncenizi eyleme dökebilirsiniz.
Ayrıca bu eniyiyabancidiler blogumu da çekiliş ile yazımı okuyan bir kişiye hediye ediyorum. Eğer bu yazımı 2018 ağustos ayından önce okuyorsanız, üstte linkini verdiğim yazımın içinde bulunan çekiliş kısmından siz de çekilişe katılabilirsiniz.
7- Udemy:İnsanlara öğretebiceğiniz bir bilgi birkimi ya da yeteneğiniz varsa, video dersleri çekip bu video derslerini Udemy üzerinden ücretli bir şekilde satabilirsiniz.
Pasif bir şekilde internetten para kazanma yolları arıyorsanız, online video dersleri vererek Udemy üzerinden ciddi gelirler elde edebilirsiniz ki bu yöntem işini kaliteli yapanlar için online para kazanma adına en garantili yöntemlerden bir tanesidir. 
Udemy’i (şu adresten) bir ziyaret edin ve hangi kategorilerde ne tür eğitim setlerini olduğunu inceleyin. Böylece hem hangi konular üzerine eğitimler çekebileceğiniz konusunda hem de verilen derslere kaç kişinin kayıt olduğunu görerek ne kadar para kazanabileceğiniz konusunda kendiniz ile beyin fırtınası yaprak bir fikir sahibi olmuş olursunuz.
8- Upwork:Freelancer olarak çalışma terimini daha önce duymuşsunuzdur. İşte, freelancer olarak çalışmak istiyorum ancak nasıl iş bulurum da internetten nasıl para kazanırım diye soranlar için Upwork verilebilecek en güzel cevaplardan bir tanesi.
Upwork bir çok farklı konuda ( dijital iş alanlarında ) iş veren ile işçiyi bir araya getiren ve saatlik ücret yöntemi ile çalışan bir freelancer platformu.
Eğer orta seviye veya biraz üzeri bir ingilizceniz varsa, freelancer olarak internet üzerinden para kazanmak için en geçerli ve garanti yöntemlerden bir tanesi Upwork.
Peki bu markette ne tür işler var ?
Dijital alanda aklınıza gelebilecek her türlü konu diyebilirim. Mesela, ben upwork sitesine gidip, üst kısımdan Find Jobs kısmını seçip, Turkish diye aratma yaptığımda karşıma yüzlerce iş ilanı çıktı.
internetten para kazanma yolları - internet üzerinden para kazanma - upwork iş arama
Upwork iş arama ( internetten nasıl para kazanılır )
# Bir firma video chat uygulamaları için uygulamalarını test edecek ve uygulama hakkında görüşlerini Türkçe kullanıcı yorumu olarak bildirecek Türkçe bilen birisini arıyormuş. Bu iş için ise 50 dolarlık bir bütçe belirlemişler.
Başka bir firma mobile oyunlar hakkında Türkçe içerik yazacak bir yazar arıyormuş ve bu iş için 20 dolarlık bir bütçe ayırmış.
Başka bir firma Türkçe seslendirme yapacak ana dili Türkçe olan hem kadın hem de erkek çalışma ortağı arıyormuş. Bu proje için belirli bir bütçe belirtmemişler ancak projenin büyüklüğüne ve çalışma saatine göre (10 saatten az olduğunu söylüyorlar) siz bir teklifte bulunabiliyorsunuz.
Bir başka firma ise uzun süreli çalışacağı, müşterilerinin canlı chat bağlantısı ile soracağı soruları yanıtlayacağı, 6 aydan fazla süreli, haftalık 30 saatlik iş süresi olan ve ana dili Türkçe olan çalışma ortakları aradığının ilanını vermiş mesela.
Tüm bu bahsettiğim iş ilanları alttaki resimde mevcut. ( Keza siz de aynı şekilde Turkish diye aratarak bunlara benzer imkanlarını göreceksinizdir. )
İnternet Üzerinden Para Kazanmak - İnternetten Nasıl Para Kazanılır - Upwork Türkler için işler
Upwork Türkler için işler ( İnternetten Para Kazanma )
Tabi ki sadece Türkçe için değil de, global iş imkanları açısından düşündüğümüzde de nerede ise hiç bir yetenek ya da tecrübe istemeyen (ingilizce hariç) iş imkanlarını bulma şansınız da çok yüksek.
Excel, word, powerpoint, veri analizi, veri girişi gibi nerede ise her insanın yapabileceği basit iş imkanları ile de upwork ile bilgisayar başında para kazanma mümkün. Örnek olarak alttaki resimde de gösterdiğim gibi bulduğum basit iş ilanları şu şekilde;
Mesela, bir firma amazon’da satışa sunduğu 2 saatlik çocuk serileri videosu için izleyip, kullanıcı yorumu yapacak birini arıyormuş ve bunun için de 10 dolarlık bir bütçe ayırmış.
Başka bir ilanda ise birisi kendi linkedin profilini profesyonel bir şekilde oluşturacak ve düzenleyecek birini arıyormuş ve bunun için 300 dolarlık bir bütçe ayırmış.
Bir firma ise bir sistemde bulunan verilerini başka bir sisteme aktaracak birini arıyomuş. Hatta ilan başlığını dünya’nın en kolay işi diye atmışlar. Ki açıklamayı okuyunca da yapılacak işin oldukça kolay olduğu anlaşılıyor.
İnternetten Para Kazandıran Siteler - Bilgisayardan Para Kazanma - Upwork diğer örnek ilanlar
Upwork Diğer Örnek İlanlar ( İnternetten Nasıl Para Kazanılır )
Upwork komsiyonları: Upwork, kazandığınız paradan toplamda 500 dolarlık iş alımına kadar %20, 501 – 9,999 dolarlık iş alımlarında %10 ve 10,000 dolar ve üzeri iş alımlarında ise %5 komisyon alıyor.
Upwork iş alımı ipuçları: Üye olduktan sonra upwork’ün seçtiğiniz uzmanlık alanları ile ilgili yaptığı temel seviye tesleri mutlaka tamamlayın ve ilk başta iş alımları için teklif verirken mutlaka düşük fiyatlı teklifler verin.
Yani ilk başta para kazanmak için değil, upwork profiliniz için olumlu yorumlar almak için çalışın. Profilinize bir çok kişi olumlu yorum yaptıktan sonra fiyatınızı arttırırsınız. Bu şekilde yüksek profilli bir çalışan olduğunuz için yüksek fiyat ile iş almanız ve internet üzerinden para kazanmaya başlamanız pek tabi mümkün olacaktır.
9- Backlink Satışı Yaparak: Eğer backlink terimini ilk defa duyuyor ve bu kesin teknik, detaylı bir konudur deyip, bu internetten para kazanma yöntemini direkt atlamayı düşünüyorsanız, büyük bir fırsatı es geçiyorsunuz demektir.
Yapmayın! Keza bu yöntem Türkiye’de internetten para kazanma adına uygulanan en yaygın ve kolay yöntem.
Öncelikle backlinkin ne demek olduğunu kısaca açıklayayım: Backlink bir siteden başka bir siteye verilen linktir, bağlantıdır. Mesela bu yazımda turuncu olarak gördüğünüz her bir metin başka sitelere verdiğim link, yani backlinktir. (örn: google)
Backlinkler google sıralama kriterleri arasında çok önemli bir yere sahiptir. Google’un bir sitenin google sonuçlarındaki sıralamasını belirlerken kriter olarak baktığı noktalardan bir tanesi de o sitenin kaç farklı siteden refaransı, yani backlinki olduğudur.
Dolayısı ile bir sitenin üst sıralarda yer alması için backlinke ihtiyacı vardır. Bu ihtayaç bazen doğal, yani kendiliğnden oluşurken ( benim yazımda verdiğim backlinkler, backlink’i verdiğim site için doğal bir oluşumdur. ) Bazen de yapay olarak oluşturulur. ( Yani ücret karşılığında )
İşte, Türkiye internetinde eğer siteniz çok bilindik ve odaklandığı konuda sektöre domine etmiyorsa doğal oluşum olarak backlink alması çok zordur.
Bilinirlik için de insanlar öncelikle google’da üst sıralara çıkmayı en önemli basamak olarak görürler. Google’da üst sıralara çıkmak içinse backlink almak isterler.
Bunun için de yapay yola başvurur, yani backlink almak istedikleri siteler ile görüşüp, ücrette anlaşıp o sitelerden backlink alırlar.
Mesela günde 2 bin kişinin ziyaret ettiği bir gezi blogunuz var diyelim. Google aratmalarında üst sıralarda çıkmak isteyen uçak bileti – araç kiralama – otel rezervasyon – acenta – otobüs bileti – organizasyon  gibi sektörlerde bulunan tüm internet siteleri sizden backlink almak isteyecektir.
Çünkü odaklandıkları konu ile yakından alakalı içerikler üreten bir bloga sahipsinizdir ve bu blogun günlük 2 bin kişilik okuyucusu olduğu için de belirli bir bilinirliğe sahiptir.
# Bu sektörde yer alan firmalar sizinle iletişime geçecek ve ya onlar için 0’dan yeni bir yazı yazmanızı ve bu yazı içerisinde onlara link çıkışı yapmanızı (backlink vermenizi) ya da blogunuzda hali hazırda yazdığınız alakalı bir yazından link çıkışı yapmanızı isteyeceklerdir.
Sektörde günlük 2 bin okuyucusu olan bir gezi blogu tek bir backlink için 150 ila 300 TLarasında ortalama bir fiyat ister. Günlük 10 bin kişilik bir okuyucu kitlesine çıktığınızda bu fiyat 1200 – 1500 TL‘ye çıkar.
Yani blogunuz ne kadar güçlü olur, ne kadar bilinir ve ne kadar fazla okunursa backlink değeri de google gözünde o kadar yüksek olur. Dolayısı ile google gözünde değeri yüksek olan bir backlink’de değeri yüksek bir para eder.
Düşünün, bu bahsettiğim fiyatlar sadece tek bir backlink için geçerli. Ayda bunun gibi 3 – 4 anlaşma yapsanız ( ki bu rakamlar az bile ) internetten para kazanma adına ciddi geri dönüşler alabilirsiniz. ( Keza ünlü bir çok gezi blogu da bu geri dönüşleri alıyor )
Bunu sadece gezi blogları olarak da düşünmeyin. Makyaj blogunuz olsa kozmetik sektöründe yer alan bir çok internet sitesi, Teknoloji blogunuz olsa yine teknoloji sektöründe yer alan bir çok internet sitesi sizden backlink almak isteyecektir.
Yani aklınıza gelebilecek her türlü blog konusu veya fikri için mutlaka yine aynı sektörde yer alan bir çok firma sizden backlink almak isteyecektir.
Tabi backlink satarak internetten para kazanma adına öncelikle bir blogunuz olması ve bu blogun günlük en az 500 kişi tarafından okunması gerekli. Blog açmak öyle düşündüğünüz gibi teknik bilgi veya kodlama gerektirmez. Artık bir internet sitesi kurmak ya da blog açmaktıklamalar ile yapılacak bir şey.
Türkiye’nin en iyi blogları listesinde yer alan neredeyse tüm blog sahipleri ne yazılımcıdır ne de web tasarımcı. Ya da en iyi kişisel bloglar – yemek blogları – gezi blogları – makyaj bloglarısahipleri. Bana inancınız yoksa kendilerine sorun.
Mesela ben bir blogunu nasıl açılacağını, blog açtıktan sonra neler yapılması gerektiğini ve açtığınız blog ile google’da üst sıralara nasıl geleceğinizi ( ziyaretçi alacağınızı ) blog nasıl açılırrehberimde detaylı bir şekilde anlattım.
Keza şu an okuduğunuz bu blog tamamı ile bu konular üzerine yazılar üretiyor. Yani ihtiyaç duyacağınız her türlü yazı blogumda mevcut.
10- Fiverr:İnsanların yaptıkları dijital üretimleri ve yeteneklerini en az 5 dolar karşılığında satışa sundukları bir platform.  Ne gibi yetenekler ? Biraz daha açar mısın ?
Animasyon – Video Introları – Logo Dizaynı – Afiş Dizaynı – İnfografik Yapımı – Çeviri – Reklam & Pazarlama – Sanat & Eğlence gibi ve neredeyse aklınıza gelebilecek her konu ile ilgili yapılan üretimler.
Eğer orta seviyenin biraz üzeri bir ingilizceniz varsa, internetten para kazanmak adına en iyi sonuçlar alabileceğiniz platformlardan bir tanesi Fiverr.
Siz de Fiverr‘da yeteneğinizin olduğu herhangi bir alanda bir ürün üretebilir ve yeteneğiniz ile internetten para kazanmak adına ciddi bir adım atabilirsiniz. Tabii ne kadar yaratıcı olursanız, ürünlerinizin satılma ve internetten para kazanma şansınız da o kadar yüksek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder